Counter Strike Online için Yeni Haritalar Eklendi!

Etiketler :
Counter Strike Online için Yeni Haritalar Eklendi!



Efsanevi oyunun Online versiyonu için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yeni haritalar yayında.
Günümüzün en çok oynanan oyunları arasında ilk sıralarda yer alabilecek kapasitedeki Counter Strike oyununun geçtiğimiz günlerde Online versiyonu piyasaya sürülmüştü. Eski sisteme göre sunucular ile işlev görürken, yeni oyunda ise tamamen online bir düzen oluşturuldu. Binlerce insanın hergün oynadığı Counter Strike Online oyunu yeni güncellemeleri ile kendisini yenilemeye devam ediyor.

Yeni gelen güncelleme ile birlikte oyuna iki adet harita eklendi. Oyunda yer alan “Klasik” ve “Team Deathmatch” modları için gelen bu iki haritanın isimleri de bizleri heyecanlandırmayı başardı. “Hong Kong” ve “Siena” isimli bu yeni harita ile dünya turuna çıkıyorsunuz. Haritaların işlevleri oldukça iyi entegre edilmişdurumda.

Oyunda yer alacak olan “Hong Kong” haritası ile birlikte büyük bir şehirde mücadele devam ediyor. Oyunda seçtiğimiz taraflardan, terör örgütü üyelerinin görevi hükümeti düşürmek için şehrin merkezine bomba kurmak iken, terörle mücadele timinin görevi ise bu bombaları etkisiz hale getirebilmek ve şehrin güvenliğini sorunsuz bir şekilde sağlamaktır. 

Bir diğer yeni harita olan “Siena” haritası ise Hong Kong haritasına göre daha mücadeleci bir harita gibi gözüküyor. Başa baş bir mücadele ile ayakta kalmayı ortaya çıkaran bu harita şimdiden oyun severler tarafından büyük bir ilgi gördü. Daha çok kabiliyete dayalı bu harita ile yeteneklerinizi rahatlıkla konuşturabileceksiniz. Ayrıca bu yeni harita ile birlikte envanterde de yeni düzenlemeler geldi. Örneğin uzun menzilli tüfek sınıfında yer alan SL8 yeni güncelleme ile birlikte oyunda yer alıyor. Bunun dışında etkinlikler vs. için duyurular da yer almaktadır.




0 yorum: